Ett, två, tre…

Morgon och alla har vaknat, den jag inväntade sist var Liam som var en riktig sömntuta idag. Men även sömntutor vaknar men då lite senare. Fast med det här vädret så kan man lika gärna sova bort det en stund.

Men idag kan vi inte göra det för dagen är full av ting att se och utforska. Först ska vi utforska vår kyl och förhoppningsvis hittar vi något ätbart att förtära innan dagen kan fortsätta. Där efter ska vi ta trappan ner till garaget för att leta upp bilen, den brukar stå på parkeringen men man vet aldrig?!

Väl i bilen tar vi oss vidare ner till Lidel, den affären tycke jag så där om men nu finns det ju ingen annan på Ekhagens gräddhylla. Efter detta far vi vidare ut till änden av Jönköping, närmare bestämt Norrahammar för att inta fortet ”NÖJD”. Jag tror vi besegra detta bra och att jag kommer att kunna njuta av några droppar kaffe till barnens lek som brukar vara lite högljud ibland. Men det finns ju öronproppar i värsta fall om någon är ljudkänslig för lek.

Tid för hemfärd är inte riktigt bestämd men jag måste hinna handla till lite och fylla vår kyl för att sedan göra oss lite fina för daten med min mamma nere på piren. Men det ska jag nog hinna, jag är ju en kvinna!!!

Att ångra sina erfarenheter är att hejda sin utveckling.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.