Ett Väldans Stort Grattis Till Gunnar!!!!

Igår var det en dag utöver det vanliga, det var svärfars födelsedag. I 74 år ha han vandrat på denna jord, ja kanske inte vandrat då man börjar med att krypa men levt har han gjort. Igår var hela familjen Jonsson från Jönköping med och firade in det 74:e året med Gunnar, min svärfar, barnens farfar, Thomas pappa och Gunnels man.
 
Niclas, Mia, Melina, Julia och Stina var med denna varma dag som vi började med att åka till Stubbegården och smäcka i oss lite kallt för att sedan avluta med 50 sorters kakor. Ett paradis för alla kakälskare och sötsakssugna människor, precis som vi var just denna dag.
 
Liam, han lös om sina små bullögonögon och Nicklas som är den riktiga fika kungen visade att han fortfarande var just den riktiga fika kungen. Men Liam kommer nog snäppet efter med att vara den nya fika kungen.
   
Gunnar och Gunnel bjöd oss på denna fantastiska dag och de hade till och med överraskat med sol hela dagen så vi kunde avsluta dagen med ett litet dopp för barnen och grillning. Fast det tog dock inte slut där, pricken över i:et var ju nyplockade jordgubbar och vaniljglass med en liten kopp kaffe. Det var så gott och magen blev så nöjd och glad.
 
Där fick vi avsluta denna härliga dag med Gunnar och Gunnel och familjen Jensen.
 
Jag hoppas att födelsedagsbarnet var mer än nöjd och fick sin 74:e dag precis så som han önskade sig.
Vi gillar Dig hela bunten, för vilken svärfar, farfar och pappa kan vara som Du? Nepp, ingen är som Du och det är därför som Du är så speciell som Du är!
Stora kramar
Marika med familj!!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.