Excel för honom!

Fi fan vilken dag…

Sådan här dagar är skit, men jag har tagit mig igenom dagen och börjar någorlunda känna mig en aningens avslappnad (kan i och för sig bero på att man är fullproppad med trallala) men inte helt ok.

Jag som hade lovat barnen och spela det nya spelat idag, det fick jag snällt avböja ifrån och ha en dag mestadels liggande. Tur att jag har sådana helt underbara barn.

Så när jag satt dör och knappt kunde röra mig för det gjorde ont så sa Noel till mig. ”Mamma, nu är det din tur att få vila, så nu ska vi städa åt dig”. Så underbra barn man har skapat helt enkelt. Inte för att jag gillar barnarbete, utan för den fina tanken helt enkelt.

 

 

I morgon hoppas jag dock på en bättre dag för jag hade massor att göra här hemma idag som inte blev av. Thomas jobbar och sen ska han på HV match, de spelade visst mot Frölunda. Då får han väl skrika av sig lite när HV gör alla mål!!!!

Men lite har jag allt gjort idag, inte bara legat. Jag har haft lite skönhetsvård på Stella. Det har badats, borstat tänderna och klippt några klor. Så nu är Stella skinande fräsch inför nyårsfirandet! Stella kanske inte var helt nöjd med mina behandlingar, men ska man vara in fin sessa på gräddhyllan får man allt lida lite pin.

I kväll inväntade jag läggningen till Thomas kom hem så att de fick se varnadra en kort stund… Ja, det blev kanske längre än vad mammarika hade tänkt, men maken ville ju såå gärna (som han sa för barnens skulle) spela en omgång ”Blokuz”. Tror inte det var för de små utan för att han själv så hemskt gärna ville spela och slå mammarika med hästlängder.

Visst fick vi spela och visst blev han glad, men inte så glad att han skrattade av förtjusning när mammarika spelade skiten ur hann. Thomas mumlade något om att han skulle börja göra statistik på Excel, jag är mer förvånad att han inte har gjort det tidigare. För Thomas har en liten fetischist och det är just Exceluträkningar… Vet inte hur många som finns i hans dator och framför allt i minnet där uppe hos hann. En sak som han aldrig kommer glömma!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.