Familjen Dafgård – Buzzador

Okej, nu är det åter igen upp till bevis om ”Familjen Dafgård” leverera lika god ”Friday Night Chicken Souer Cream and Onion” som de levererar kåldolmar…

1908316_10152163542578915_2678308303396508187_nHar nu satt in den färdiga frysta kycklingen i ugnen tillsammans med pommes och lökringar. I kväll är det nämligen fest, då jag har besök av min fina lilla guddotter Sarah och förhoppningsvis hennes storebror Noah.

Vad jag kan säga nu om denna produkt är att den såg god ut och förpackningen verkar lockande. Hoppas att innehållet är lika gott som det ser ut på bilden på påsen. Barnen kan vara kräsna så de är de perfekta bjudoffren jag kan tänka mig, de är alltid ärliga mina barn om vad de tycker om maten som serveras…

Ha en fortsatt go fredag och mer kommer när maten är tuggad och huvudet är piggt för att  få fram vad jag vill ha sagt!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.