Fånga dagen!

Det är ju helt underbart att vakna upp till den här fina sol vi äntligen fått. Det går ju inte att sova länge som jag har planerat. Idag hade jag chansen att sova i princip hur länge som helst men jag vaknade runt nio ändå. Fast nio är väldigt länge för mig när jag tänker efter för har man två små underbara battingar hemma så går det inte sova så länge.

Men idag hade jag ju de inte hemma och inte gubben heller, men det ska bli skönt att återförenas i kväll när jag kommer hem från arbetet. Skönt när de åker men ännu skönare när de kommer hem!

Tanke var att jag skulle sova som en tonåring gör fram till tolv ett för att slippa vänta så länge innan jag måste åka arbeta och sen känslan av att bara få sova till mans vaknar utan att bli väckt av någon.

Men upp gick jag och satte på en tvätt och vek ihop gårdagens tvätt. Tänkte överraska min kärra make när han kommer hem att allt är fixat så han kan sätta sig och glo på tv eller surfa och bara koppla av med ingenting. När jag är färdig här som jag faktiskt snart är så ska jag nog dra mig utåt, kanske A6 en sväng. Sola lite och vem vet en glass på piren kan ju slinka ner med i denna soliga dag?!

Men innan något mer händer så måste jag ta en dusch så att allt sov grus från ögonen försvinner och mitt fina sov ruffs i håret. Just nu ser jag nog väldigt rolig ut för jag somnade med en tofs i håret igår och den är inte lika fin nu som den var i går. Hoppas jag överhuvudtaget får bort gummibandet som har trasslat sig rejält i mitt tjocka, starka hår…

Nej, det gäller att fånga dagen innan den försvinner bort igen… Det är precis det jag tänke göra nu ”Fånga dagen”

Att gå vilse är ett sätt att lära sig hitta.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.