Farkle… å natti natt i rekord tid!

Ett rekord har jag slagit idag. Det rekordet har inte skett sen vi började vår semester…

Barnen låg i säng 19.56 helt klara och inte ett ljud har jag hört sen jag sagt godnatt. Då har de varit ute och lekt till 19.00, sen duschat av sig och ätit kvällsmat. Därefter borstat tänder och läst två böcker, inte illa va?!?! Jag är stolt över mig själv att fått de i säng så tidigt. Nu måste jag börja vänja att det är tidigt i säng för de kommer att bryta ihop annars sen när de ska gå upp tidigt och i väg till förskolan.

På måndag har mamma lovat att hämta tidigare och det är jag glad för de kommer att vara så sura för att de är så trött det vet jag redan nu. Jag ska själv börja vänja mig vid att gå upp och lägga mig i tid det kommer inte att bli lätt…

Har nu beställt ett sjukförsäkringskort till mamma som ska ut och globetrotta lite snart. Önskade att jag också kunnat följa med och få lite sol till. Men jag ska inte klaga för jag var ju iväg i maj och hade det super gott. Det var en skön vecka och en behövlig vecka att vila upp mig på efter min lilla matförgiftning eller va det nu var som gjorde slut på mig.

Undra hur det går på första mötet för Thomas efter semestern i styrelsen. Jag är lite nyfiken på hur många som vill fortsätta för jag är ju med i valberedningen och måste snart börja hitta nya ersättare om det är så att någon vill sluta. Det är lite jobb för det är inte så många som är sugna även om vi har 333 lägenheter i föreningen. Mycket märkligt tycker jag att en del är så oengagerade. Men det som är ännu märkligare är att när det vill klagas så är de så snabba…

Liam blev lite gladare innan när jag läste boken för då ringde Noah och sa förlåt för att cd-spelaren hade gått sönder. Så nu är det ur värden hoppas jag och att Liam har glömt bort det tills nästa gång de ses. Noel ville självklart prata lite med men jag vet inte vad de pratade om för det ringde på dörren samtidigt och då tog det lite tid.

Nu ska jag spela lite ”farkle” och slå Outi så att hon får jobba på att komma i fatt mig…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.