Farligt med avbruten antenn…Fick Erfara det idag!

 

I dag har vi haft besök på eftermiddagen och barnen var superglada över att kompisarna har varit här. Först kom Outi och Alexander och efter en liten stund kom Kamilla, Noah och Sarah på besök. Det lektes hej vilt och det susade mellan dörrposterna här hemma.
Dagen gick fort och det var dags för Liam och Noel att städa upp efter alla som varit och lekt, ja då menar jag att de har lekt med allt. Men jag tyckte inte det var rätt att Liam och Noel skulle behöva plocka upp allt själv. För det var ju som Liam sa lite sorgset, att jag har ju inte tagit fram allt själv mamma. Det stämmer ju och det var ju en hel del att plocka upp så jag insåg att det var lite maffigt för dem att de skulle göra allt.
När jag gjorde detta så rev jag mig på armen rejält på Liams cd-spelare, ja antennen som gick sönder efter att Noah hade lekt med den. Då blev Liam jätte ledsen, dels över att jag rev mig och sen över att Noah hade tagit sönder den. Så vi fick ta en liten paus i städandet och prata en stund.
Efter vi pratat fick de gå och titta på tv och så lovade jag att Liam skulle få skriva en önskelista till Tomten. Där skulle vi skriva att Liam har varit snäll och önskar sig en ny cd-spelare. Så då blev Liam lite gladare och allt gick lite lättare. Nu ska jag bara lösa hur vi ska göra med antennen för som den är nu är den ju livsfarligt vass. Så antingen får jag bryta sönder hela antennen eller så vet jag inte vad jag ska göra. Måste fråga Thomas hur vi ska lösa det så ingen skadar sig på den nu.
Idag fick jag åter igen en paket för att jag fyllt år och i detta paket var det jätte roliga saker, jag fick scrapbooking  prylar av Outi. Tusen tack och jag blev jätte glad, så snart ska jag sätta igång och göra ett kort till Alice som konfirmera sig på söndag.  
Ska börja förbereda mig och barnen mentalt att det är vardag nästa vecka och då måste man gå upp tidigt. Ringde mamma om hjälp på måndag så att det inte ska bli så lång dag första dagen på förskolan. Jag börjar 6.45 och slutar 17 så det är lit väl långt. Thomas är borta hela dagen hela kvällen med för det är inventering på Thomas jobb.
Inte bara baren kommer att vara trött utan även jag för nu har jag verkligen kommit in i semester lunk som inte alls är någon fart i. Jag tar dagen lite som den kommer nu det sista innan det är dags att börja jobba. Har ju inte lust att ha full rutin nu för det ha vi ju hela tiden under året annars.
Nu har barnen tittat på tv och de gick ut en sväng så jag tänkte också att jag skulle bege mig ut en sväng och se vad de hittar på för roligt…
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.