Fazermint

Hur kul har jag haft det idag då?

glad-gubbe_176298164Ja, inte alls så kul när jag tänker efter. Noel sover över hos sin kompis, då de skulle gå på HV71 idag. Så han har jag bara ett fram till lunch. Thomas och Alex åkte till torpet på förmiddagen. Thomas skulle montera upp en stege på taket för sotaren kommer nästa vecka och då skulle det vara åtgärdat. Liam, ja han har inte varit supersocial även om jag lockat med att vi kunnat tittat på en film ihop eller gått en promenad (utan hudar, de är på torpet) och det gick ju fetboet… Tror han tycker att mammarika vart lite tråkigt när jag kom med det förslaget, men men jag måste ju få fråga.

Så vad har jag gjort hela denna lediga dag? Tja, det gamla vanliga då. Tagit hand om tvätten som ingen annan förbarmade sig över. Städat av vårt sovrum, då dammråttorna började ta överhand. Och när man ändå gör det kan man ju lika gärna byta sängkläder. Tror dock att Thomas tycker det är allt för tidigt, vi har olika åsikter om hur ofta man bör eller enligt mig då SKA byta sängkläder. Jag anser minst en gång i veckan och Thomas tycker att det gott och VÄL räcker med varannan vecka…. Så vem har rätt och vem har fel?! Inte svårt svar där inte, jag (mammarika) har ju rätt och oftast rätt i ållåt (eller alltid rätt).

MuminPå eftermiddag kom Outi på en kaffe och överlämnade lite presenter, det tackar vi/jag för väldans mycket. En ny kopp till min kaffekoppssamling av muminmuggar. Inte bara det, jag fick även linet hundvaktschoklad. Choklad med vanilj och blåbärssmak, det smakade superbt. Det är den blå muggen som har kommit till min samling. Är för tillfället i diskmaskinen, men den är klart tills i morgon då det blir kaffe som sk hamna däri!

reklamgodis_karamell_kola_choklad_prbox_Fazer_Mint_265pxl_3753Thomas hade beställt sin vanliga önskan (näää inte öl) Fazer mintchoklad, så som han älskar dessa delikatessbitarna. Han kan vräka i sig en låda utan att blinka, det är min lilla goa gubbe det.

Nu har Liam gått och lagt sig, han ska ha en kompis på besök i morgon. Så som han längtar efter han, de ses inte så ofta längre då de flyttade från Ekhagen för cirka två år sedan. Så nu blir det äntligen lite lek och förhoppningsvis många skratt från dessa små troll.

Jag ska snart ta och lägga mig också, då jag funderar på att vakna tidigt och ge mig ut en stund i skogen och njuta av godheten som kanske växer där under mossan…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.