FBK är det ett virus?

En förmiddag går så fort när man är ledig och har lite att göra. En stor del av tiden gick till att installera Outi och det företaget hon arbetar på i vår föreningslokal. De har hyrt det va oss, så jag lovade att fixa tag och öppna upp innan deras personal kom. Sen blev det ju så klart då en kaffe med och lite trevligt snack efter det.

Nu sitter jag här och räknar ner minuterna tills jag ska åka och jobba och jag börjar få lite huvudvärk. Det har jag mindre lust med och det går säkert över sen när jag får börja tänka lite på jobbet :-)

Tommy har varit jätte kul och ändrat min start sida på internet, kändes som om hela min dator fått virus. Sidan som kommer upp är FBK, vilket skämt!!! Nej tack ska jag ha någon sportklubb så får det väl ändå bli HV71 som faktiskt ligger mig närmst om hjärtat…

Fick väl i och för sig igen lite för jag brukar ju pilla lite med Tommys dator när han inte har varit hemma, det har blivit HV och så klart ickas.se som fått bli startsida hos Tommy pojken!

Nu till att vika ihop tvätten så slipper Thomas det när han kommer hem idag.

Det är närmare till 2-1 än till 1-2, men båda möjligheterna finns!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.