Feber, urk!

 

Kväll på Ekhagen och nu har jag fått feber… Känner mig som ett ut sketet äpple rent ut sagt. Har nu tagit en dusch och två Alvedon och det känns lite bättre men är slapp…
 
Det kom som en taket på mig har mått bra hela dagen och pang så fick jag feber, undra om det är den där gris sprutan som ger sig till känna nu. Så nu har jag stora förhoppningar om att det ska vara bättre i morgon så jag kan jobba min helg, tycker inte om att vara hemma och sjukskriven.
 
Idag skulle jag och barnen gå hem till katta, Pascal och Teo men vad hände med mitt huvud sen vet jag inte. För när jag tittade på klockan så var jag plötsligt 40 minuter för sen och blev helt panikslagen. Men go som Katta är kom de till oss i stället. Så här var det high life med barn som sprang och lekte i härligt go stämning.
 
Sen kom även Outi och Alexander förbi en sväng för de hade varit och tagit kort på Alexander i JP. Lite efter det kom min kära make hem från Göteborg och en kollega från Norrköping helt oväntat. Här såg ut som värsta kriget med leksaker och barn springande så jag tror att jag fick skämmas ögonen ur mig… Hoppas att han blev så chockad över hur det såg ut så han inte såg hur trött och liten jag måste ha sett ut.
 
Så i alla fall ska jag ligga hemma och kurera mig för att hämta kraft att orka helgen hade jag tänkt. Så en sjukdag blir det men om det bara blir en tänker jag ta flex så jag slipper karensen för den är så förfärligt tråkig att råka ut för. Har nog inte haft någon sjukdag detta åren när jag tänker efter och det är ju skönt att veta.
 
Stod på biverkningar att man kunde få feber av sprutan så det är nog så… Urk i all fall!!!
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.