Febrig…

Nu är helgen över och jag sitter här och funderar över varför i hela fridan ska man börja känna sig hängig nu?! Jag har varken tid eller lust att bli sjuk nu, har massor att göra och ta igen efter att ha arbetat hela helgen. Är helt slut nu så det blir tidigt i säng.

alt

Har träffat barnen pytte lite med nu i kväll, de var vakna. Det var ju kul med tanke på att de sov när jag åkte i morse… Är det så här det ska va?! Jobba måste man ju men jobba och missa allt med familjen?! Ja det verkar ju så i alla fall, får hoppas att jag vann på spelen i helgen som jag inte hunnit kolla än. Då blir det semester på en gång!!!

Thomas har varit på besök hos Mariette och Trevor och sen även en sväng hos Kamilla och Addie så de har varken behövt laga lunch eller middag idag. lyckans ost!! Det vart inget torpet för det regnade där nere idag och det var tråkigt för liam längtar ner dit nu.

Victor har varit så gullig och gjorde mat till alla där ute sen så var han så omtänksam att han skickade med en matlåda till mig. Det var supergott. Han kommer att bli en bra kock den killen… Tur då har man någon att anlita när det nalkas fest och kalas!! Hörde att han även är tillgänglig för barnkalas, det är ju toppen. Undrar om det då även ingår lekar med då?!?! Hmm det måste jag allt fråga!!

altKOCKEN HIM SELF!!!

I morgon ska jag till arbetet igen, fast då är det bara på APT/APK så det blir bara en kortis!!!

Nu ska jag ta mig en härlig varm dusch sen så lägga mig i soffan och beordra min man att massera mina trötta fötter alt

alt

Ha en härlig ny vecka!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.