Fest!

alt

Då har Jära Gårds förskola haft sin vårfest eller som jag säger det ”sommarfest”. Vädret var ju mer än kanon, sol och värmt mer än vad jag kunde begära…
altalt
Barnen sjöng så vakcert och de barn som ska sluta, däri Liam tackade av sina fröknar med en blomma, där blev mammarika lite rörd för det är nu jag inser att Liam är stor, större an vad min hjärna vill att han ska vara. Samtidigts om jag älskar utvecklingen över att Liam växer och ska börja skolan. Men som en fröken sa, Du kommer ju vara här nästan varje dag ända Marika för Noel har vi ju kvar.
altalt
altalt
Det började med en liten tipspromenad där barnen fick utöva sina kunskaper om temat de haft i vår. Den här våren har det handlat om rymden och alla planeter och saketer som tillhöra där… Fick ju rätt på alla frågorna, eller kanske inte skiljefrågan då?!?!
altalt
altalt
Idag har jag varit ledig och vid lunch kom ju Katta, Pascal och Teo för att umgås lite innan de drar på semester. Solen sken ju så gott så efter maten var vi ute och självklart tog vi med fikat ut. Nu ser jag ut som en tvättbjörn då jag haft mina nya ”Dior” brillor på mig. Röd runt om och två vita ögon, underbart. Den lilla färg jag han få av Turkietresan är ett minne blott så det gäller att pressa på mer svenne sol här hemma.
altalt
altalt
Barnen passar ju på att leka på hela gården, även naturgården och det är där som Liam trivs som bäst. Tittar man noga så finns det både jordlöpare och gråsuggor under fötterna. Noel, som ska börja till hösten på avdelningen ”Elden” passade på att utforska stora delar av naturgården, undra vad Katta och Noel kom fram till?!?!
alt
Härligt att vädret var med oss och efter en sådan här rolig dag var det ett bra avslut och trötta barn… (mammaor & pappaor med)

altalt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.