Festligheter i morgon!

 

Wow, vilken dag!
Tidig morgon men lagom piggelin ändå. Lite att pyssla med på förmiddagen för att sedan efter lunch då jag för övrigt fick en bukett med rosor av Outi och Katta lite spontant. Men efter lunchen gick jag och barnen ut, jag satte mig i solen för att försöka få lite bränna tills i morgon då det stundar bröllop för Susanne och Joakim. Blev sittande där med grannfrun och tiden rann iväg. Efter två timmar kom Katta, Teo och Pascal för att stanna till på lite kaffe i solen. Thomas kom strax därefter från jobbet och pappa Peter en stund efter det.
Blev sittande ännu mer i solen och jag har njutit av varje minut. Sen kom farbror Bus efter ha varit i Stockholm och tittat på ACDC och säg väldigt nöjd ut fast trött och en släng av en ihärdig hicka (undra vart hickan kommer ifrån)?
Familjen Silvert gick hem och Thomas kom på den geniala iden om att vi skulle grilla och så blev det. Under grillningen dök Stefans andra hälft upp, kära Anna pigg och snygg som vanligt. Så där satt vi och njöt av kvällssolen som sakta gick ner någonstans bortom gräddhyllans horisont.
Nu har vi våra barnvakter här så nu inväntar jag morgondagen och dess festligheter som komma skall!!! Men för att allt ska vara perfekt behövs nog lite sömn…
Natti natt!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.