Filmkväll och 19-årskalas

stanSöndag igen! En vecka går ju fort, särskilt när man har varit lite ledig och på det varit på julklappsjakt. Thomas och jag började redan i fredags eftermiddag för att leta bland alla andra som också tänkte som vi. Så eftermiddagen tillbringade vi på A6 och spaning efter klappar små som stora.

Igår åkte vi ner hela familjen till stan för att se vad de hade att bjuda på. Ja, vi delade upp oss, inte för att vara snabba och effektiva, utan för att Noel skulle köpa en julklapp till Liam och pappa. Sen skulle Liam visst köpa en klapp till mig och så klart en till Noel.

Vi passade på att åka till Affes (så heter frisörsalongen) så Liam och Noel kunde snagga av sig lite av sitt långa hår. Noel glad över detta, medan Liam mindre glad. Han vill inte alls ha kort hår. Men efter ganska hård övertalning och att Liam själv fick bestämma hur de skulle klippa han blev han rätt nöjd och lika så över resultatet av klippningen. Skönt med nöjda och glada kids!

liam

Efter något timme med in och ut från affärer medan regent duggade ned på oss så blev vi alla hungriga och Liam och Noel hade redan bestämt vad som skulle bjudas på när det var lunchdags. Så vi slutade så klart på BK och för Er som inte vet vad BK är kan jag förtydliga att det är Hamburgerrestaurangen Burger King.

familia-ae588eJag kan tala om att man blir trött av att knalla runt nere i stan, så när vi väl var hemma någon gång på eftermiddagen vart det rätt så skönt med en kopp kaffe och lite tv. Liam och Noel har ju i och för sig inte blivit lika gamla som jag och maken, så de orkade ju så klart med lite kompisar. Dock i väldigt lugn ljudnivå och framför allt bara en kompis var då det är mer eller mindre en fritidsgård här hemma nu för tiden.

noelSå idag efter att vi firat Alice som fyllde 19 år idag gick vi alla hem. Hela familjen var med och då menar jag även våra fyrbenta familjemedlemmar. Vi lagade en supergod lasagne som vi njöt av medan de tre ljusen sken över köksbordet. Efter det så tog vi oss fram till soffan då paltkoman gjort sig till känna. Liam och Noel valde en film på Netflix som vi sedan plöjde igenom.

familiaTänk så mysigt det är att ha filmkväll tillsammans en mörk och lite regnig söndag. Det är kvalitetstid med la familia i hög grad!

 

Tack för att ni finns, älskar Er så mycket!

//Mammarika

 

grattis_31105122Så får jag ju inte glömma att gratulera min fina lilla söta Alice!!! Hoppas Du blev mer än nöjd med paket och besök. Kaffet och kakorna smakade kalasfint, precis som det bör på en högtidsdag! Vi älskas Dig Alice!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.