Fina flickor!

 

Då är det bara ett program kvar och jag funderar på hur jag ska klara mig tills nästa år då jag hoppas att de gör ett nytt försök med att para ihop massa artister så det blir lika bra som det har varit. Kanske aldrig kan bli exakt lika bra men hopp finns ju!
Thomas sitter väl i en källare proppmätt efter en massa julmat och inte bara det, det finns säkert massor av efterätter att välja på så ögonen ploppar ut. Själv så är jag nöjd med min ostmacka som jag åt till kvällsmat, inte behöver man flåda till det med ett julbord inte för att fira lördagen.
I morgon kommer jag må som en prinsessa och jag förmodar att Thomas kommer ha gaser så det räcker till en atombomb, så det är nog bäst för mammarika att ha doftspray nära till hands.
Det vet väl de flesta att blanda mat och mat som finns på ett julbord gör att magen går och bli lite luftig. Fast nu menar jag mest det manliga könet och kanske en och en annan lite donna, så som jag. Fina flickor fiser inte, det är inte en skröna det är sant!

Nu ska jag krypa till kojs och läsa några rader i min bok, det börjar bli spännande nu, undra hur det går… Har ju 300 sidor kvar och då har jag redan plöjt 200, så det är nog inte slut på det spännande på långa vägar…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.