Finaste Skänninge å Motalabesöket!

Mm, söndag kväll och visst är det underbart. Äntligen söndagen över så att måndagen kan börja ta form. Jobb, jobb, jobb hela veckan lång… Visst är det underbart?!

Näe, lite rolig humor bör man ju ha så här på söndagen när man vet att man ska upp och jobba i morgon och det till sena kvällen. Nu får det vara slut på att vara hemma för min del och för Liam och Noel. Verkligheten är dock det bästa, rutin, rutin, rutin och åter rutiner.

 

Idag har vi firat Noel igen, idag kom nämligen bästa folket från Motala och Skänninge på finbesök. Det var himla gött och sköjigt att äntligen få träffa de där små söta sessorna från Motala och så klart deras päron med. Det var ju väldigt, väldigt (hemskt vad jag upprepar mig ikväll då) längesedan vi sågs. Hinner ju nästan glömma bort hur de ser ut mellan gångerna. Så Tack för att Ni kom och det roligaste var att jag fick en flashback ikväll när Liam läste lite ut en av ”Goliat” böckerna som de fick i present!! Helt underbart bra val av böcker!!!

Så kom ju även svärpäronen från Skänninge det var inte heller igår som vi såg dem. Alltid lika kul att få se de då det går allt för sällan mellan gångerna. Noel vart ju även supernöjd med sin present och mammarika ska hålla hårt i den då jag vet att han gillar huv-tröjor  Så mammarika ska försöka gå för bi leksaksaffären utan att Noel slinker in där…

Så tack för Ert härliga besök på Gräddhyllan, Ni gjorde vår regniga söndag till en strålande söndag!!

Tack från oss alla fyra Jonssona på gräddhyllan!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.