Firat några andra idag!

Tja, idag vart det ju lite kalasande ändå… ja, Herr Stefan Jonsson håller sig ju inte hemma så vi fick allt fira någon annan idag. Men innan det vart det full rulle hos oss alla.

Det började tidigt med maken som hade plikter att göra, sådan plikt som man bara inte skiter i. Ja, han gick upp 6:00 idag för att ta sig till jobbet i tid.

Mammarika fick några mer minuters sömn, lika så Liam och Noel. Men det vart inte så många minuter som mammarika hade önskat sig.

Upp för att göra frulle till mina hungriga barn, hungrigt monster och hungrig mammarika. Äta, duscha och gå ut med Stella. Hela tredjedelen av familjen gick upp till Bondberget och rastade oss alla en stund.

Hem för att hämta Noels tennisväska och sen ner till bilen (första gången mammarika kört bil sen OP, 3 veckor). Släppte av Liam hos Niklas då de hade bestämt att de skulle leka med varandra i fredags kväll. Skönt för Liam att slippa sitta med mig på tennisen medans Noel har kul.

Lima ville dock inte komma hem efter tennisen, så mammarika och Noel fick vara hemma själva till halv tre innan vi fick plocka upp Liam. Så roligt hade han det at han valde Niklas framför sin mamma…

Nåväl, sen vart det hämtning av nummer tre, maken. Direkt i ilfart till Knivshult för att lämna presenter. Japp, till två stycken. En liten Nova som fyllt för ett tag sedan och en liten Sebastian som fyllde nyss.

Glada och gladare vart de och gladas vart nog Tompa som smäckte i sig en rejäl tårtbit, kan berott på att den var god (hörde på ryktesvägare att det var självaste Prins Steve som låg bakom tårtbakeriet) och satt som en smäck runt mammarikas häck!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.