Fisförnäma Stads Stella!

 

Idag har mammarika haft en kurera sig dag, det har varit så skönt. Klockan var ställd på 07:03 för att hinna med att göra lite frulle till Liam och Noel. Därefter bar det iväg till fritids med Liam och sen hem en stund för att vänta in att lämna Noel.
Vid 09:46 gick jag, Noel och fisförnäma stads Stella till förskolan och dumpade av Noel, jag och fisförnäma stads Stella gick sen en extra promenad så hon fick göra både nummer och nummer två.
Sen tog jag snabba volvon ner till tant Marie på stan för att göra henne sällskap över en kopp kaffe och lite tjöt. När vi väl hade tjötat klart fick jag äntligen lite massage i en timma, det var så avslappnade och skönt att jag tror nog allt att jag drog någon mini stock där på britsen.
Efter det var det mera kaffe och lite julmust innan jag åkte hem och åter igen tog mig en promenad med fisförnäma städers Stella, den här gången vart hon inte så glad i att vara ute då det började blåsa upp till riktigt skithöstväder.
Ja, tiden rullar på och klockan och så pass mycket att jag skulle hämta hem mina små juveler igen. Men innan det han jag med att vila mig en stund i soffan och fundera över hur morgondagen ska se ut… Ullared med maken är inte en händelse som sker ofta.
När vi kom hem så hade det i alla fall börjat regna och blåsa ännu mera, men för det så kan man inte skita i att gå ut med fisförnäm stads Stella. Liam han som alltid vill vara ute vill inte det idag och Noel som alltid vill vara inne ville följa med ut.
Ja, mammarika fick för sig att mina barn kom från en annan planet då det gjorde tvärt om, märkliga beteende det där!
Nu inväntar mammarika att klockan ska bli 21.00 för att slänga mig i soffan och titta på mitt favvo program på kanal 9, det är ju tisdag i igen… Weeeha
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.