Fiskar i djupt vatten…

alt  alt

Wow, vilken underbar dag det har varit och det slutade ju till och med att vi tog oss ett dopp. Ja, nästan alla i alla fall, för Thomas och Tommy var ju badkrukor eller kanske till och med riktiga kaktusar…
alt  alt
Det har varit en rätt lugn dag med lite vila blandat med lite nytta. Thomas och Tommy förbarmade sig över ladan och nu är även den tömd och klar för att ställa in åkgräsklipparna till hösten då det är färdig klippt. De tog även en tur till sortergården och till sportaffären för att köpa lite mask då det är masktork i mina marker…
alt  alt
Ja, jag trodde att det skulle vara lätt att gräva upp mask men det visade sig vara svårare än vad jag trott. Inte bara det, vi skulle köpa några metspön men med de priserna så blev mammarika snål, ja till och med jätte snål.
alt  alt
Men, min kära pappa och Tjalle hjälpte till att leta upp och det slutade med att vi fick ihop till fyra metspön så efter maten åkte vi ner till ån och började meta. Det första Outi la i spöet så nappade och upp kom en söt lite abborre som nu ligger infryst. Ja, det är jätte bra mat till kräftorna…
alt  alt
Men det slutade inte med att Outi fick upp en, det slutade med att Tommy, mammarika och Noelfick upp och det slutade med sex fina dunderstora abborrar.
alt
Sen efter några timmar nere vid ån satt det gott med lite kaffe och en butterkaka som grabbarna T hade köpt när de var ute på sin lilla tur innan idag. Därefter tog jag mig ett svalkande dopp för att sedan gå upp och duscha lite varmare.
alt
Nu är klockan lagom mycket och grabbarna T tittar på fotbollen och jag, Felix och Outi sitter och tjöta lite borta vid fönstret för att inte störa allt för mycket… Thomas halvsover och Tommy sitter spänt och väntar på att Spanien ska vinna men det vet vi ju hur det bli med det… TYSKLAND!!!!

  alt

Ja, just det… Det hans ju med lite annat än nytta och slappa och det bästa av allt jag fick det på bild… Outi klämmer finnar med tungan rätt i mun!!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.