Fixar Addie!

 

Då har vi avklarat årsstämman jag och maken. Thomas blev omvald igen som ordförande och jag blev omvald till valberedningen. Det var ju i och för sig inte oväntat men det som var mer oväntat var att det gick så bra idag och inte tog så lång tid.
Något år har vi inte varit hemma förens runt 22 tiden och då hinner man ju knapp andas innan det är sängen som gäller. Nu kan jag sätta mig i soffan och titta på Carina Berg flyttar in och sen läsa lite i boken för att sedan dra ner ögonlocken och sova.
Mamma har jag skickat iväg hem för hon har passat de små. De fick en överraskning Liam och Noel för mamma hade med sing hemma gjord pepparkaksdeg som de baka ut en del av den. Det luktade jätte gott när jag kom hem nu, riktigt julkulsdoft!
Nu är det lugnt en dag, då ska jag jobba för att sedan på fredag gå på ladies Night med ett stort gäng tjejer, det ser jag fram mot. På lördag gäller det att skärpa skallen för då ska vi åka och fira söta Julia, kalas är alltid kul och särskilt de smås kalas…
Blir lite däven då min hemsida inte riktigt funkar som den ska, det går inte lägga ni foton längre och Thomas vet inte hur man rättar till felet. Jag hoppas att mäster Addie har tid, ork och lust att titta på det. Det skulle göra mig mer än glad, för fixar Addie brukar fixa det mesta med sina fixarfingrar. Något pill och så brukar det vara fixat.
Hoppas inte något mer börjar strula för då börjar jag nog gråta…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.