Fixat & trixat!

Näpp, det vart inte någon film för mig och Thomas. Ja nu är det så att vår ena x-box har börjat att krångla som vi då behöver för att se filmen. Troligt vis är hårddisk i x-boxen på väg att ge upp detta jordeliv och det är inte så mycket att göra åt det hela.

Så i stället har jag laddat upp lite nya foton på min sida men för att de detta måste man ju så klart vara inloggad för att se. Ja, det har blivit lite foton från min 35-års fest och jag hade glömt hur kul jag hade det. Men fick mig en uppdatering när jag valde ut lite blandade foton. Sen så har jag fixat lite från besök hos Anna och Stefan i Linköping och svärpäronen i Skänninge och sist men inte minst från Sarahs dop.

Ja lite att titta på om tid finns och skratta, njut eller gråt bara Ni har fördrivit tiden säg!

Jag tror snart att jag måste köpa mer Space till min hemsida för jag vet inte hur mycket jag har plats för men snart borde det vara slut. Jag tror att jag har 10gb så jag får väl köpa till 10 till om det kniper, vill ju inte vara snål inte. Det finns så gott om snåla som får stå för den biten.

Måste köpa morotsfrön för jag har lovat Liam att vi ska göra ett morotsland och nu vill han att vi sår det till helgen. Jag har inte en aning om det är för tidigt för morötter men jag har ju lovat och har man lovat Liam så glömmer han det verkligen inte. I kväll påminde han mig rejält och han vill ha ett lika stort land som Kanin i Nalle Puh, men det vette i sjutton om jag orkar hålla ordnig på. Ja sa till han att han måste hjälpa till och fixa och trixa och det var helt okej om jag gjorde varannan gång. Hmm de små barnen vad ska man säga?!?

Tur att Outi gillar att hålla på och pula i land, ja inte pula som på norsk slang nu utan pula i jorden. För hon ska ju tillbringa en hel del nere på torpet i sommar så vi kommer nog att ha det fint både inne och ute tror jag! Ja, jag tvingar ju inte henne nu utan hon vill och tycker det är kul samtidigt som hon då får äran att träffa söta mig, eller?!

När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på.

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.