Flexx, inte den bästa musiken…

Anna Anka, hon kan inte låta ytliga sker påverka hennes liv… Mm och om jag förstod artikeln rätt så handel det ytliga livet om henne och Herr Anka… Tur att inte vi har samma uppfattning om vad ytligt innebär, för inte är det äktenskapet för min del!

Mette-Marit grät när Obama talade i 35 minuter, det måste ha varit ett tårgripande tal om fred. Måtte det inte ha varit ett sådant där tal som Miss World kandidater brukar säga ” jag vill ha fred på jorden och sen vill jag att alla ska leva lyckliga alla sina dar… bla, bla, bla”. Nej, det måste ha varit ett tal med bra innehåll och ett tal som faktiskt hålls i verkligheten. Vem vet en dag kanske det blir fred i Afghanistan?!?! Men blir förvånad varje gång jag ser Mette-Marit, varför denna tant klädnad?!
Jens Lehmann målvakt i Stuttgarts är verkligen en sann människa, en som faktiskt har behov. Mitt under Stuttgarts avgörande Champions League-match mot Unirea i går så sprang han bakom målet och drog fram den lille snorren och tog sig en drill… Japp, nöden har ingen lag som det så ofta sägs och så rätt det är!!!
Blev lite full i skratt när jag fann att Laila Bagge hade sjungit i en eurodisco grupp och hennes artistnamn är Silver. Gruppen hette Flexx och går man in här så kan man få ett smakprov http://www.youtube.com/watch?v=ukyhtFLUA9g sen måste jag säga att fy tusan vilka fula byxor hon hade, men passade i sitt mörka hår som hon då hade på den tiden…
Ja det var väl summan av kardemumman över vad jag hittade i aftonbladet idag, då har jag ju inte tagit med allt hemskt som händer i världen. Lite måste jag blunda för om jag ska kunna få någon nattro över huvudtaget.

Gammal musik är ny för varje generation medan ny musik ofta är gammal redan för den följande.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.