Flög förbi i en väldans fart…

Oj, vart har onsdag och torsdagen tagit vägen?!?!

Nu är det redan fredag och två dagar ur mitt liv susade förbi i en väldans fart. inte för att de har varit tråkiga utan att det har varit full fart i dem.

Onsdagen var ju även en lång dag på arbetet och där efter vid 17 tiden var det dags att gå till Sliver för att färdig ställa allt in för årsstämman för brf som för övrigt gick kanon. Min kära make skötte sig super duper bra och allt flöt på som sig bör.

Efter den långa dagen var det dags att åka hem och lösa av kära mor som hade förbarmat sig över mina små prinsar. Det hade även varit en lång dag för mamma som då behövde få åka hem och sova en sväng.

I går var det torsdag och även den torsdagen innehöll först jobb och därefter var det hem. Jag han med en kaffe med Outi och Katta för att sedan ila och hämta hem de små från förskolan. Sen inväntade jag maken och Kitty som kom vid halv fem tiden. Kitty skulle passa Liam och Noel för jag och Thomas skulle gå på utvecklingssamtal om Liam.

Detta samtal gör mig till en stol mammarika och jag sträcker på mig lite extra för att jag har en så fantastisk son som heter Liam. Det som värmde mest var nog att de talade om att Liam var väldigt omtänksam och det tycker jag är en fantastisk egenskap. Sen var det mycket prat om vad han tycker mo att göra och nu har han fått upp ögonen för teater vilket jag tycker är jätte kul.

Det var som han talade om för Kitty när hon kom igår att han faktiskt var en marsian… Mm, jag tror det har med teatern att göra men det lät lite kul. Sen så var det ju ingen nyhet att Liam bara älskar att vara utan och arbeta med alls som finns i land, skog och marker. Så det kommer ju han få fortsätta att göra.

Ja, det var så mycket som hänt och Liam har växt och mognat i så mycket så nu kan mammarika slappna av lite och vila några micro sekunder för att snart ta  tag i nya utmaningar som komma skall med min lille Liam…

Japp tiden rann i väg även på utvecklingssamtalet och det var dags att gå hem. Jag följde med hem i en tio minuter innan det var dags för mig att åka hem till Catharina som hade bjudit in några vänner på lite kvälls fika. Det var ett bra avslut på en torsdag i det mörka höstvädret. Ja för någon vinter är det ju inte än och det är jag glad för…

Nu är det fredag morgon och i dag har jag ledigt fån arbetet och även då låtit Liam och Noel få vara hemma och ha en sovmorgon med lite mys. Det var behövligt efter den här veckan som har varit full med jobb och aktiviteter. Vi har även fått hit Knut som ska vara här under dagen så efter frukosten tänkte jag att vi skulle bege oss ut på en promenad i det mörka blöta vädret…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.