Fluff stora lass…

Dukat bord, det är fantastiskt härligt att komma hem till efter att arbetat 10,25 timmar på raken. Det är så bra och härligt att jag nu funderar på om jag skulle anlita barnvakt var dag man arbeta tills man kommer hem. Ja, den barnvakten som jag hade idag fixade både mat och plockade undan disken efter, kan ju inte bättre och vid ett tillfälle hörde jag barnvakten fråga efter min lilla smulsugare, så hon ville även få bort alla smulor på golvet.

alt
Den här fantastiska barnvakten kan jag starkt rekommendera och hon heter Ida, det bästa av allt hon var gratis!!! Gratis är gott, gratis är min melodi. Som lite grädde på moset tog hon även med sig två lekkamrater till Liam och Noel så även de blev sysselsatta, det tror jag inte ens Nanny på tvn kan klara av eller?
Nej, det var ju så att vi kom i en lite kris idag och fick inte ihop livet med verkligheten så Ida hoppade in och hämtade Liam och Noel från fröskolan så slapp jag åter igen be mamma komma hit för hon hoppar ju inte lite då och då när vi jobbar och det krockar. Så tack Ida för hjälpen idag, det var toppen!!!
Nu har även maken kommit hem från både kursen i Värnamo och sitt styrelsemöter i föreningen. Jag har eller jag fick en märklig energi innan idag när alla åkt hem. Jag började ta tag i kvällsrutinerna med barnen och samtidigt gjorde jag ett grov städ inne badrummet. Jag kan inte fatta själv hur jag ens orkar eller varför jag tar mig vatten över huvudet som det så fint heter. Men det gjorde jag för jag orkade inte se dammet lägga sig i hörnen, duschdraperiet var solkigt och badkaret var inte lika vitt som det var när det var nytt.
Men nu skiner det så fint och luktar liljor eller något annat fräscht.  Det enda som jag inte gillar är att Thomas hade haft ett enmansmöte med sig själv och beslutade att stänga ner golvvärmen till 20 grader bara. Det var ju som att stiga på isbitar i morse och det var inte bättre när jag kom hem idag. Så varför ska den vara på alls??
Min lille snålpelle Thomas sparar på sådan som inte jag sparar på och det jag sparar in på är sådant som inte min lille snålpelle Thomas vill spara på… Men det är väl det som är kärlek, hehe…
Önskar dagen är över i morgon så jag får lite ledigt, det här var och är inte bra för mig med så många dagar och så många timmar på jobbet det är en sak som är säker. Men i morgon kväll är det över och några dagars fritt från plikten, så skönt det ska bli och jag längtar så till torpet.
alt
Thomas längtar till färska kockosbollar som jag förmodar han kommer köpa på marknaden. 3 paket för Thomas är som en kockosboll för mig… Så Ni fattar vad han gillar, det är inte för inte som Mari på stan köpte ”Fluff” i 40-års present när han fyllde och det roligaste var att varje gång Kitty hade varit barnvakt så minskades det i burkarna, så det finns fler i min omgivning som vill stoppa ”Fluff” i sig.

alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.