Födelsedagspresent av Thomas

 

altaltalt

 

r jag fyllde 35 år 2008 så fick jag en av de bästa presenterna av Thomas. Jag blev så glad att hela kroppen blev varm. Han gav mig en ”Spa weekend ladies only” på Sandvik gård. Med mig följde min kära vän Marie ”Midis” så det kunde inte bli bättre.

Vi åkte i den lilla grodbilen upp (grodbilen finns ej i vår bekantskap längre) med packning för säkert 3 veckor.  Det är så när kvinnor ska iväg, måste ha ombyten för alla tillfällen som kan uppstå.

Marie hade tagit med sig Champagne till min ära som vi skulle korka upp på kvällen. Flaskan hade stått och vilat några timmar och det var dags att korka upp… Jo när jag öppnar smäller det till och det blir värsta fontänen. Hela jag, min säng, vägg och tak blir som ett droppande spö regn. Vad Marie tror är att jag gråter för ögonen rinner… men ack det är bara Champagnen som droppar och jag i ett vridet skratt.

Vi hade bokat in oss på diverse olika spabehandlingar och även en massa aktiviteter som gör att kroppen ska må bra sägs det. Utöver detta så gick vi minst 1 mil om dagen, för det är ju bra för magen. Vi tog oss även utanför gården och fann otroligt fina stora kantareller som till slut hamnade i Maries frys. Vet Ej vart de har tagit vägen nu och det lär vi nog aldrig få veta…

Marie gav mig en ”Bodyscrub” för Ni som Ej har gjort det så är det en salva med massa småstenar i som någon drar över hela kroppen och då menar jag HELA kroppen. Allt gick bra tills hon kom till rumpan… För hur tusan ska jag veta en oerfaren bodyscrubbare hur man gör när någon skrubbar skinkorna?!?! Ska man spänna de så att de hårdna eller bara ligga kvar och njuta (svårt att njuta för det river fa…). Jag försökte göra det sistnämnda, NJUTA. Har Ni inte sett gung innan så skulle Ni se det då. Har aldrig förr utsatt mina skinkor för denna påfrestning som nu, hela kroppen kom i gung och skinkorna med den… Man blev varse om att man faktiskt hade något där bak om man säger så! Testa och avgör själv ;-)

Maten var super god, det vart 3 rätters både fredag och lördag kväll. Ja det var mat och kaffe så man han faktiskt knappt med att smaka allt mellan alla aktiviteter. Kockarna kom på lördagen ut och presenterade sig bland oss kvinnor! De är väl värda en applåd både Nu och då!

Tack till de som gjorde min present så kul och härlig!

Kram till Thomas & Marie!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.