Förbättring eller föryngring?!

 

Vaknade med en lätt skallebank idag och det har jag mindre lust med. Har i all fall tagit tag i mitt och barnens liv för snart är det förskolan som gäller så mammarika med skallebank kan åka till gruvan och göra ett kvällspass. Idag är det i alla fall fritt fram att gå och inget HV firande som hindrar min frammarsch.
Funderar på om jag ska ringa tandläkaren med för det känns som en lagning de gjorde för ett tag sen har spruckit men det är så humla tråkigt så jag ska nog fundera en stund till… Jag har kommit på att jag är en mästare på att fundera och även om jag inte kommer fram till något så har jag i alla fall försökt!
Torsdag redan och helgen är snart på ingång men det blir inte direkt helg med La Familia. Fredag jobbar jag kväll och lördag jobbar Thomas och hur länge han kommer befinna sig där vet i tusan för nu är det den där inventeringen igen. Söndag, ja då vet man aldrig vad som händer så den lämnar jag öppen.
Nu till badrummet och ner i sminkboxen för att göra ett försök till en förbättring eller föryngring, det spelar kvitta bara det blir något av de två alternativen.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.