Förlust eller vinst?!

 

En stor förlust…
I kväll som så många andra kvällar spelade vi seequens och idag så förlorade jag och Outi rejält, det vart en redig förlust mot grabbarna T. Fast som Outi och jag sa, någon gång i livet kommer man till ett val då man måste välja. Den här gången lät vi grabbarna T vinna för i längden vinner vi ju på det med…
Glada grabbar som kommer och vill spela mer samt att de gör så mycket mer. En glad man är en bra man, har för mig att det är så det heter. Hörde redan i bakgrunden att de planerade att jobba lite i morgon, så visst var det ett bra val av mig och Outi att ligga lite lågt i vinsterna. Nu står det 2-1 till oss och i morgon kväll kommer det att stå 3-1…
Så därför undrar jag är det en förlust eller en vinst? Tja, det är nog en mer vinst att vi lät de där grabbarna T vinna då det gjorde de så glada. En vinst för mig och Outi!!!
Knott, jag hatar dessa knott, idag började de ge sig på mig igen och tur var väl att vi bröt upp under vinsten till grabbarna T för annars hade jag väl varit totalt uppäten av de små asen. Men innan vi gick in så tog vi oss en liten tur ner till våra små 17 barn och matade de med lite rester från dagen. Inte ett litet vak, grabbarnas T faderskänslor kom fram då de lockade på de med ett litet ”komsi, komsi kom små fiskarna”… Ska jag och Outi börja bli rädda?!?!
Annars så har ju dagen varit ganska lugn och tröttsam då alla verkade ha tappat orken idag. Men ibland må man väl ha en sådan dagar med.
Blir alltlite orolig då vi inte får tag på hotellrum den 8 oktober i Göteborg, det var messa och alla närliggande hotell är redan bokade… Skit också!!! Men har nu lagt ut en liten krok och hoppas att det nappar så vi får 2 rum…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.