Förmåga!

 

Mammarika har talang, bra talang, sådan talang som många bara drömmer om. Mammarika tog sina tankar och skickade ut i rymden. Nu menar jag inte genom sybern utan på något konstigt sätt kom mina tankar som även är mina önskningar och dessa önskningar blev till verklighet!
Mammarika önskade att hon vetat dessa förmågor långt tidigare än igår kväll för då hade mammarika lagt beslag på mycket här i livet.
Men igår var det inte så värst mycket som hon önskade sig, det var bara nybakta bullar och kladdkaka till fikat hos Kamilla idag. Och hör och häpnad, det var precis det som det bjöds på. Jag frågade Kamilla lite försynt om hon läst bloggen som jag skrev i går kväll…
Det hade inte Kamilla gjort och frågade om det var något speciellt som stod där. Då berättade jag att jag önskade mig kladdkaka och nybakade bullar till fikat. Kamilla kom tillbaks till tv rummet och tittade med stora ögon på mig och frågade om jag skämtade!?
Mammarika skämtar inte om så allvarliga saker som kladdkaka och nybakta bullar. Mammarika kan skoja om mycket annat, men inte detta allvarliga ämne som fika.
Det visade sig att Kamilla hade sått och bakat bullar till halv elva igår kväll för att vi skulle få det till fikat, fattar ni vilken förmåga jag har?!?!
Gott var det och en ny sort av kladdkaka har jag nu avnjutit med Familjen Persson. Liam, Noel och Thomas de var nöjda de med, Liam hade kladdkaka ända upp till näsan när han väl var klar.
Nu är det dags att gå till älgsteken som står och puttra på spisen!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.