Först i kön…

Idag ska jag vara först i kön…

… Jag ska snart lämna av Liam och Noel på förskolan och därefter ska jag åka till Coop för att handal in en massa förnödenheter. Det innebär nog att jag kommer vara först i kön. Jag och alla pensionärer kan jag tro kommer att gå där och titta bland varorna och trängas för att få bästa potatisen.

Är det så här det är att vara vuxen? På sin lilla lediga tid så måste man åka och handla och göra andra små ärenden, är de det som menas med att vara vuxen?

För är de det så får jag full port idag, då är jag vuxen…

Tror allt att solen vill vara med oss här i Jönköping idag, det ser jag fram mot att få lite ljus över mig. Men nu hinner jag inte sitta här mer och fördriva tiden. Klockan närmar sig åtta och det är dags för oss att bege oss till bilen…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.