Första delen avklarad…

 

Så, nu är första delen avklarad av morgonen. Jag har vaknat och det av Liam som ville komma och kramas lite och det kan man ju inte tacka nej till. Så där låg vi och pratade lite om ditt och lite om datt. Efter en stund så kom vi fram till att Liam skulle gå upp och äta lite vindruvor för magen började kurra.
Noel den lille sjusovaren sov fortfarande vid det här laget men vaknade till liv strax efter vindruvetugget från Liam. Då tänkte jag det var dags att titta på hur mycket klockan var och så gjorde jag. Den var strax innan 8 så jag bestämde mig att dra mig fram till tio över.
Sen upp för att göra ett första besök på toaletten och där fick jag ta och städa lite innan jag kunde pudra näsan. Har man två små pojkar som står upp och kissar är det inte alltid säkert att det prickas rätt alltid. Men nu har jag en nystädat toalett och det är ju alltid skönt.
Sen var det att ta fram kläder till barnen, bädda sängarna och göra lite frulle. Efter det har jag plockat undan efter allt som togs fram, det är lika trist som vanligt men ett ont måste. Satte på kaffe bryggaren och under tiden den bryggde mitt älskade efterlängtade morgonkaffe så började jag packa lite inför dagen.
Nu, ja just nu i skrivande stund sitter jag här med en god kopp kaffe av märket Gevalia och för att göra det lite godare så är det även en skvätt mjölk i. Ska snart fortsätta med det som jag måste, det finns några soppåsar som skrattar åt mig varje gång jag går förbi så det är väl en pik på att jag ska gå ut och hiva de till allt annat avfall?!?!
Men innan det så ska jag slurpa i mig det sista medans jag läser aftonbladet för idag kom det ju ingen tidnig till frukosten….
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.