Folk & Fä!!!

 

Åh under kvällen när jag jobbade idag så pep det till i min privata mobil, nyfiken som jag inte är väntade jag nog en 15-20 sekunder innan jag tittade.
Det var mess från Stefan och Anna om hotell i Stockholm och nu har vi bokat och allt är klart. Det ska bli så kul att ha en så kallad vuxen helg och gå på Hairspray och bo på hotell. Det blir lite lyx i vardagen om man säger så.
Sen ringde mamma under tidiga förkvällen, vi har bestämt att åka till Ullared. Ja, jag ringde och frågade mamma i veckan om hon hade lust att åka med mig och det ville hon. Så då frågade jag mamma idag om vi sinte skulle fråga Eva med och det tyckte ju mamma var perfekt.
Så mamma ringde Eva idag och skulle höra och det komiska i det hela var att Susanne svarade och sa att mamma Eva var i Ullared. Mycket komiskt, mycket märkligt. Men mamma frågar säker ändå Eva och vill inte hon så åker vi själva.
Åh det är så mycket jag vill köpa men det är mer till barnen jag behöver. Så jag får väl göra lite mental yoga innan om att min hjärna ska ha köp stopp under den dagen i Ullared för saker som inte behövs men som man vill ha.
Ja, jag kom på att jag var tvungen att skriva av mig lite till. Känner att jag behöver skriva om en massa saker som jag inte kan skriva om. Jo, jag kan skriva om det men inte här så jag skriver lite runt det och om lite annat så känns det genast bättre… Så bra terapi att bara skriva. Att jag inte kom på det långt tidigare…
I morgon då är det en konstig dag men det kommer nog gå bra. Eller jag vet att det kommer gå bra men allt är inte alltid som man tror och allt är alltid så sant, men jag kommer bara blunda och gå. Ja, som Mark Levengoods mormor hade sagt till Mark en dag när han var liten och det kom fram en fylle hund. Blundar du och stå still så ser fyllegubben inte att du finns… Det kanske funkar så för mig med?!?!
Mm, folk och fä det är sant…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.