För låt att jag snode 10 kr

Då börjar nedräkningen för mammarika…

14 dagar kvar innan det blir sommarlov för mig, Liam och Noel. Maken har ofrivilligt sommarlov än så länge och då får han väl passa på att njuta tillsammans med oss.

(Detta ovan skrevs på förmiddagen)

Kom inte längre än så det kom massa emellan. Kom på det nu, efter att jobbat kväll och på väg för att stänga av min lilla dator.

Idag när jag kom hem från jobbet så hade inte Noel somnat. Jag märkte direkt att det var något med han och att gråten inte vart långt ifrån. Så det första jag gjorde var att gå in till han och fråga vad som stod på…

Noel berättade då att han hade gjort något jättedumt och var så ledsen för detta och hade stor ångers över sin handling.

Jag sa som jag bruka ”om du berätta sanningen så blir jag inte arg” för hellre att barnen säger saker till mig än att jag ska få veta det på omvägar.

Så då kröp det fram… Noel hade blivit erbjuden att köpa lotter av några tjejer på gården och vunnit ett gosedjur. Det vart väl inte hela världen, men värre vart det med betalningen när han berättade att han hade tagit en 10 från oss…

Ja, att stjäla är inte okej, men jag hade ju lovat att inte bli arg så det blev jag inte. Och jag märkte Noels ågren som tyngde han och sorgen över vad han gjort. Så nu vet jag att han har testat detta och det kommer inte hända igen.

Det som var det finaste med hela den här dumma tjuvhistorien var det brev som han skrev till mig och Thomas som han lämnade över efter vårt samtal.

”För låt att jag snode 10 kr pappa jag är ledsen jag ska aldrig jöra det ijen” utöver dessa ord vart det ritat en ledsen gubbe där det var en pil och stod Noel under. Sen ett fint hjärta där han skrivit i ” P och M” underbara lilla Noel…

Det var dagen från oss på gräddhyllan!

Sov gott mina vänner!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

1 svar på För låt att jag snode 10 kr

  1. Kamilla skriver:

    Underbara lille Noel.han är ju helt fantastisk

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.