Förlovning!!!!

Allt som vanligt, en ledig dag är som en fis i rymden… Knappt mätbar.

Idag, en någorlunda solig tisdag i slutet av mars är det jobb som gäller om några timmar. Tre dagar ledig och batterierna är laddade till 100% (hoppas i all fall det).

I går hade ju jag lite att stå i och jag klarade av vad jag hade tänkt att jag skulle göra, inte illa för mammarika… Till och med lite överkurs, hittade nya skor till Liam och Noel. Det är nog dags att ställa undan vinterskorna för våren verka kommit för att stanna nu. Gillar detta skarpt!

Hade sådan tur att jag lyckades pricka in bådas storlekar, så de passar perfekt på fötterna. Brukar inte ha sådan tur, men någon gång ska ju även mammarika ha turen på sin sida.

Såg nu på FB att det var officiellt att min kära svägerska och kärleken farbror Stefan har gått ut med att de satt fingrar på sina fingrar. Ville ju inte skvallra, utan väntade tills de själva gick ut med det. Detta gillar jag skarpt, Stefan är så romantisk som min vän Outi sa när jag berättade.

Jag blev nästan tårögd av glädje när Anna berättade det, hon var lite groggy av morfinen där hon låg på BB efter kejsarsnittet. Att hon fått en ring på sitt finger, det var såå fint ju!!! Synd bara att jag inte kunde krama om henne, men det får vi göra när vi ses nästa gång.

Hur Anna hade fått sin ring på fingret efter att hon fött deras lilla son förra veckan. Att Stefan lyckats hålla sig så länge, han måste ju ha planerat detta ett tag… vem vet, kanske 9 månader?!!

Men vad jag vill ha sagt är ju ETT STORT GRATTIS TILL FÖRLOVNINGEN!!!!! Från hela familjen Jonsson på gräddhyllan!

 

Såg i reklamen att Stadium rear ut Salomon promenadskor för 250:-, det skulle jag behöva ett par nya till jobbet. Mina som jag har nu har jag snart promenerat sönder, eller promenerat slut på helt enkelt. Skönt att ha ett jobb som man kan promenera ut sina skor i, det innebär att man får gratis motion ju! Dessvärre har jag en föraning om att de kommer hinna ta slut innan jag kommer dit, eller än värre att min storlek inte finns längre.

Men nu ska jag ta och promenera lite med dammsugaren här hemma, för efter en helg med lediga familj är det rätt mycket smulor och framför allt massor av sandkorn lite var stans…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.