Första matchen!

Oh, det blir tyst, det är tyst och det känns lite märkligt. Det har ju som sagt varit fullt hus hos oss, de två sista dagarna. Det märktes dessvärre på stackars mig, en krympling som efter detta är totalt slut. Önskar då att man vore frisk i kroppen, så som man vart innan året 1999…

Tyst sa jag, ja idag är både Alexander och Seppo på plats i Norrahammar och kvar är jag och mina tre favvo killar. Så vad har jag gjort idag då efter att maken åkt till jobbet och Liam och Noel på sin skola och Alexander på sin?

Jo, jag åkte hem och hade massor i huvudet som jag tänkt ut jag skulle hinna idag innan hag hämtade hem Liam och Noel vid ett tiden… Detta blev det inte så mycket av då kroppen sa NEJ, hjärnan sa NEJ, Marika sa NEJ. Det blev till att lägga sig för att sedan vakna till framåt tolv och stiga upp lite motvilligt.

Så dagen har mest bestått av sova, sova, sova och några gånger vakna till och ta ett lite piller för att få bort det värsta av det onda. Fast visst hade jag det lite mysigt kul på eftermiddagen. Ida, Siri och Sebastian tittade in en liten stund för att tjöta. Ja, de fyra små vettvillingarna tjötade kanske inte så mycket, men de lekte desto mer så det väger ju upp mysfaktorn.

I morgon blir det till att göra det som jag hade tänkt idag. Det är ju för tjuvens första advent på söndag och jag har inte gjort ett skit åt att få till det lite adventigt på gräddhyllan. Så det står på schemat för mig och maken.

Liam, han har ett kalas på eftermiddagen som varar i fyra timmar, det längsta kalaset jag varit med om att barnen blivit bjudna på… kul i alla fall. Tror att hans klasskompis Isakh ville träffas lite på förmiddagen, så det är full fart.

Noel, ja han deppar inte han för han skulle hem till en klasskarat han med. Så som han har tjatat om att få leka med Lucas, så måste det ju få bli av och nu blir det de ju. Så Noel ¨r hembjuden till Lucas som så gärna ville visa upp vart han bor.

Märkligt, då blir jag och maken hemma och det som vi har på tapeten är att städa och pynta advent. Detta måste väl ända betyda att tiden då man dansade på moln och bara längtade till att få hamna i famnen på sin kära är över?!!

Ja, visst längtar jag till det nu med, men det finns så mycket måsten ju. Å kvinna som jag är, å rationell som jag är så vill jag ju ha nöje. Men då vill det till att det här lite nytta till nöjet och det gör det ju inte längre för det är stopp vid två barn. Hunden fixade vi ju med…hehe

Åh, vad är det som kommer bli en ny händelse för Noel då? Jo, han ska få spela match för första gången… Så himla kul och så himla tråkigt då jag är i gruvan den helgen. Men Thomas får äran att följa med, så nu ska Thomas anmäla han. Underbar!

Nope, nu boken och god natt världen!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.