Fortsättning om pajer…

Ja, paj för ett helt kompani!! 9 st räkpajer, 3 st ost och skink pajer och till slut 10 st kycklingpajer. Men som min man skrev under att det var jobbigt så måste jag förtydliga en sak. Han har ICKE delat hela denna varma dag i köket alt

Jag började dagen klockan 7.30, upp och fixa mig själv sen över till Liam. Noel vaknar och jag hinner ge han en liten kram innan jag måste rusa ner i dalen. Väl framme hos Kitty så ska jag hjälpa henne med håret. När allt är klart där kommer Thomas och barnen lagom på en fika.

Efer fikat upp genom dalen med Knut, Kitty och Noel. Hem och börja skriva matinköpet för dessa pajer. altÅker till affären för att möta hela jädra Jönköping där! Hej hej Jönköping, nästa gång var snäll och handla på en annan dag när inte jag är där tack!!!

Hem och börja laga dessa alt… Ja, Thomas gick ut en sväng med barnen så han har varit upptagen han med. Fast det bästa för en man är att låta de tro att de har gjort det hela. Den roligaste kommentaren kom för en stund sen. Ni vet när det är disk och annat som ska plockas undan. Jag sätter mig vid bordet och ska finslipa en sista sak inför detta paj röjardagen. Då säger han när han tar i den lilla gula disktrasan… Du Marika, det vore ju skönt att få lite hjälp här i köket!!

Ja vad ska man säga, ska man skratta eller gråta?! Tror inte det hjälper att gråta så jag skrattar. Följden av detta lilla samtal blir. Ja, jag jobbar ju så mycket så det bli ju inte att jag kan göra så mycket här hemma. Nä min kära Thomas, ta och vila dig för jag har all tid i världen att göra våra små sysslor här hemma.alt

Min fråga är då: Är män så här i allmänhet eller är det ett drag de lägger till sig med?!?!

Men jag älskar ju han ändå så det bästa är att ha ett leènde på läpparna!!!

Paj & hej, rullgardin!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.