Fota så in i norden…

Första dagen efter 1 veckas semester har jag tillbringat på jobbet och dagen bara rann på och nu är den över. Passade på att köpa lite mjölk till jobbet då många saknade mig genom att mjölken var slut…

… Men det var ju nu så att det inte bara var jag som hade köpt mjölk utan det slutade med 3 liter i kylen, så nu räcker det nog tills nästa vecka. I morgon var tanken att jag skulle jobba igen men så då kom Liam på att det var dags att bli lite sjuk så det blir till att vabba.
Thomas åker till Göteborg med sina anställda för att ha 5 kamp på Liseberg, hoppas att vädret vänder till det bättre. Så har jag tur får jag umgås lite med Thomas på lördag kväll när han kommer hem, känns som evigheter sen vi sågs nu.
Är allt lite rädd att Noel ska åka på någon skit nu så det inte blir någon operation på måndag så jag har en lite klump imagen som jag måste jobba bort… Men som någon klok människa sa en gång i tiden till mig: ”Marika, det du inte kan styra över är bara att släppa”. Så det är det jag har tänkt göra eller rättare sagt försöka göra…
Men som sagt att komma tillbakas en stund på jobbet var riktigt kul, för jag fick ju träffa massa goa kollegor från alla möjliga team och även mitt team så vi sammanstrålade till några koppar kaffe. Annette som inte bara är min kollega utan min kära vän hade slagit på stort och köpt en systemkamera. Ja, en lika dan som vår fast då några 1000 lappar billigare för nu har de sänkt priset rejält och man blir alltid ”fuckad” på priser.
Ja, på tal om teknikprylar så passade Thomas på att inhandla en multikontroll till våra apparater i tv rummet, precis det som vi hade pratat om att vi inte behövde. Men när katten är borta dansar råttorna på bordet och så var det här… Fast som Thomas poängterade väldigt starkt i telefonen när jag satt på en solstol nere i solen så kostade den bara 1000 kronor… BARA!!!!!
Fick mig en lektion om lite fotografering idag på jobbet av Jonas som jag tog till mig och har tänkt att testa när jag får tid, nu var det ett tag sen jag fotade och det är nog dags att ta fram den och öva lite till. Fast enligt Annette så kommer jag snart ligga efter i fotografering snart för hon fotar så in i norden nu… hehehe
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.