Fotograf, cancer & farmors chokladkaka…

Idag efter arbetet åkte jag hem och hämtade barnen. Det var en fotograf från Stockholm som vill ta lite foton på barnen för en tidning och det bästa av allt var sen att vi skulle få bilderna som de tog. Så det var ju jätte kul, nu väntar jag med spänning att se resultatet.

Efter att vi varit ute på gården och fotat var det riktigt kallt så då lockade jag Liam och Noel med att vi skulle baka en sockerkaka. Men nu slog jag på stort och gjorde farmors chokladkaka med dem i stället. Ja det är ju en sockerkaka det med fast lite lyxigt med massor av kakao. Finns i 7 sorters kakor om någon är sugen.

På måndag ska Saga operera sitt hjärta och jag hoppas verkligen att allt går bra nu. Efter allt jobbigt med cancer och skit som varit. Ska åka till HM och köpa lite roliga saker att skicka ner som hon ska få efter operationen. Håller tummarna att allt ska gå vägen så att de kan få börja leva som en hel familj igen och att Saga ska kunna få leka som barna ska göra i hennes ålder. Komma till skolan och få nya vänner och nya möjligheter! Mina varmaste, starkaste lyckönskningar till familjen Pettersson!! Kram

Kanske dags att ta tag i tvätten och middagen?!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.