Framme & tältet på plats…

 

Nu har vi kommit fram efter typ 5 kisse pauser och en fika. Men det var det värt för nu är vi framme och tältet är uppe och allt på plats. Det gick över förväntat bra att få upp tältet, det var ju första gången som vi gjorde det för vi har lånat det av Sandra och Johan.
Madrasserna tog lite tid att blåsa upp för pumpen gick sönder på första madrassen. Men med lite paus och mycket tålamod så gick det med. När vi satte i gång grillen så kom första regnskuren men den försvann efter en si så där fem minuter så det gjorde inget. Andra skuren kom lagom tills vi ksulle äta så det slutade med satt vi fick sitta sista delen i tältet.
Lagom tills vi ätit klart så försvann även regnet och solen kom åter till oss tack för det. Nu har vi vandrat runt området och kollat läget. Liam och Noel har redan fått en kompis som bor bredvid oss och det komiska i det hela så var de från Jönköping med. Ja och inte bara det de var också nybörjare som oss, det känns skönt att inte alla går på överkurs när det gäller camping.
Alice sitter förbrilt och väntar på att få surfa lite för hon har det så tråkigt och inte har hon någon kompis heller. Vi får hoppas att hon överlever detta och inte kollapsar av trisstress.

Nu ska vi se om vlanet funkar igen för än så länge

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.