Freak, jag?!

It´s no big deal eller?!

Idag så är det full koll på vad som händer där borta I England och närmare bestämt London.  Japp, åter ett kungligt bröllop ska man få vara med om under sin livstid, det blir fyra hitintills nu då när Williams får sin Katie waite. (hon kallades vist så hörde jag av någon expert på tv)

Men det som stod mig närmast var väl ändå Prinsessan Victoria och Prins Daniel tycker jag nog.

Annars så är det ju en helt vanlig dag för en helt vanlig dödlig utan blått blod på gräddhyllan. Inget utöver det vanliga är inplanerat. Sista dagen på simskolan för de två små vilddjuren, skönt med en paus för mammarika och pappa Thomas då det inte är ett evigt passande med tider.

Det blir liksom en paus till hösten då allt starta igen och man stressa så att ögonen ploppar ut.

Läste ut boken ”Fyrmästarens Dotter” igår och betyget på den blev tre JONSSON av fem möjliga. Bra, spännande och en inblick i alla öar utanför Göteborg. Vet inte vad jag ska hugga i med i kväll, tror det blir femte boken med Mari Jungstet då mina böcker inte har kommit än.

Ska tala lite om märken och dess betydelse. Mammarika är inte en märkes freak, inte så mycket att det bara måste vara märken på det som köps. Men ibland tycker jag ärligt att en del märken håller bättre än ett icke så välkänt märken.

Liam som gör åt skor som en annan byter sängkläder har mammarika insett att det är lika bra att lägga en extra slant direkt i stället för några hundra varannan vecka på skor.

Mammarika kan däremot köpa Willys kaffe och dricka då det smakar okej, inte lika gott som Gevalia eller Löfbergs men helt klart drickbart. Så testa det om Ni inte har vågat hitintills. Kommer i och för sig ihåg att Herr och Fru Strandqvist hade köpt ett kaffe som smakade som det som hästen skiter, så illa att jag inte kommer ihåg vad det vart för sort. Men mammarika har en stor tro på att detta kaffe inte kommer komma till Knivshult mer då Stefan tog och hällde ut både kaffet och de malda bönorna efter första koppen… Det var roligt!!

 Sen tycker jag att Eldorados, från Willys har massor av produkter som håller måttet mer än andra varor, dock inte ketchup för där är det stor varning på äckligt!

Så vad har det för betydelse med vad för märke man köper? Tja, det är ju upp till var och en men enligt mammarika så har det betydelse från produkt till produkt och för det behöver det inte betyda att man är en överklassmänniska som endast köper märkesprodukter.

Mammarika ÄLSKAR Ullared, skulle kunna åka dit en gång i månaden om ekonomin och tiden räckte till. Och det är då inte några märken där inte, men billigt och bra är det…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Freak, jag?!

  1. Ida skriver:

    Stefan hälsar att kaffet hette gourme (ja, utan T!) och faktiskt tror jag att hästens skit smakar gott i jämförelse! :-)

  2. Marika skriver:

    :o det ska jag lägga på minnet!!!!!!!!!! :!:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.