Fredag & så mycket tjejer…

 

Ladies night, det hade vi allt i fredags…
… Det var ös i fredags kväll och det var kanoners roligt. Lite kärlek i luften då Brolle, den snygge, sexige, underbart, fina, coola skönsjungande artist beträdde scenen.
Ja, Martin Stenmark går väl inte av för hackor heller, men det är något speciellt med den där norrländska Brolle visare sig och tar ton.
Hur satt vi då? Mm, jag kan ju inte skylla på någon annan än mig att jag fick svindel och var tvungen att hålla mig lite i grannen Annettes stol. Det var lite osäkert om man skulle råka falla ner där bland allt virrvarr… Inte en karl så långt ögat nådde (förutom de som stod på scenen då) fanns ju till undsättning om man skulle falla handlöst framåt. Så att jag råkat boka längst bak och längst upp, det fick jag väl ta på mig då. Men vi såg i alla fall bra på storbilderna och ljudet var det inte något fel på.
Vi samlades här hos mig, elva snygga, coola, goa, roliga tjejer. Åt lite tacos och snacks, några glas vin eller cider åkte ner i strupen och en liten Xantè så klart. Inte fest utan Xantè. Med tanke på hur lite alkohol det förtärs här på gräddhyllan kan jag nu berätta att min flaska som Alexandra köpte för ca tre år sedan i Tyskland tog slut och jag fick börja lite på den jag köpte för två år sedan då jag åkte hem från Cypern.
Så i fredags kan man väl näst intill kalla det fylleslag då det faktiskt dracks lite alkohol, men ett lugnt sådant vill jag tillägga hehe… Så vitt jag vet vart det inte några skandaler eller sandaler som skedde så länge jag var hemma.
Sen när vi for till Kinnarps Arena så vart det ju soppa torsk på alkohol i tre timmar, så då vart man ju nykter igen och hade gått igenom bakfyllan på en och samma kväll… Det är kvinnor det, de kan mer än en sak i taget helt enkelt och rationella är de med!

 

Efter dessa goa män som hade showat för oss drog några av oss ner till harrys för att inta en natta cider. Vi satt där i loungen och smuttade under allvarligt tjejsnack. Men klockan tickar ju på och mammarika och resten av oss yngre blev genast trötta. Ett och ett annat får började springa framför ögonen så det var dags att tänka på hemresa innan ens stället stängde… Inte illa då man var karl-och barnfri eller?!?!
Men sömnen den var både bra och välbehövlig för det var ju holabaloakalas i Motala för lilla Julia på lördagen.
Nästa gång det blir en tjejdate så tänkte jag att man inte skulle ge sig iväg ut, för det är ju så mycket roligare stunden innan och den går ju så fort förbi en…
Tack alla goa väninnor som deltog under fredagen!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.