Fredag med en skvätt från himlen!

 

Idag vaknade jag av att Thomas smög upp från den varma goa sängen. Det var åter dags att gå till saltgruvan för att tjäna in en slant till kassa och göra sin fru glad. Åter en skvätt kosing till ett par skor till Fru Jonsson, eller kanske inte!?!
 
Nej, men upp gick Thomas för att åter gå till gruvan och slita bland mjöl, salt och annat som finns på Willys. Men idag hade Thomas lite sovmorgon och det fick han, barnen vaknade inte tidigare än oss. Jag passade på att ligga och dra mig till halv nio idag och det var skönt. Låg och lyssnade på när regnet smattrade mot fönsterbläcket.
 
Sen åkte Thomas och jag knallade upp ur sängen för att krama mina små en stund. Gjorde lite frukost och vi åt medans vi pratade om ditt och datt. Liam ville gå ut och cykla, nu är det bara det som gäller men en orolig mor som jag är gillar jag inte att han cyklar när det regnar.
 
Jag har fått för mig att han kan slitna när det är blött, Liam är ju inte någon proffs cyklare än så jag tycker att han kan ta det lite lugnt innan han har cyklat ett tag. Jag tror att Liam godtog det men vi får se om han tjatar mer under dagen. Vem vet det kan ju bli bättre väder också och då ska han ju få cykla av sig.
 
När frukosten var klar och jag hade satt på kaffet ringde det på dörren. Blev lite obekväm för jag gick ju fortfaraden i morgonrock. Men det var ju bara min lille far som kom på en snabb visit och då gör det ju inte så mycket att morgonrocken var på.
 
Som sagt det vart bara en lite snabb visit frö pappa har alltid myror i brallan. Det som är lite roligt är att det har Kitty ärvt med för hon har också alltid lika brått. Ja, om det inte bjuds på något gott…hehe
 
Nu har jag tagit på regnkläder på Liam som ville ut och hoppa i pölar och annat skoj. Noel vill sitta inne och leka med de nya leksakerna som Liam fick. Det fanns mycket roligt där och Noel verkar tycka om det mer än Liam men det kan bero på att Liam älskar att vara ute.
 
Jag har även fixat till föreningens hemsida på Addie begäran om att det behövdes byta ut lite foton. Sen efter detta ska jag ta tag i allt här hemma för det kommer ju besök i dag som ska sova över, det är ju Långa Farbron och Anna som ska komma!!
 
Och sen är NU och då betyder det slut här!!!
 

Det hårdaste arbetet är att gå och lata sig

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.