Fredag…

 

Sitter här och tittar runt lite. Barnen är nöjda efter en god middag som min kära Thomas hade överraskat oss med tills jag kom hem från jobbet. Han hade till och med lagt i redig basilika i maten som han sa till Marie. Undrar hur låtsas basilika ser ut?! Har någon sett det så kontakta mig är jätte nyfiken på det.

Barnen har badat och sen fått sitt efterlängtade fredags mys som har blivit lite av en tradition hos oss. Liam sa i förbifarten att ”pappa köp mycket fredags mys så att det räcker både till måndag och lördag” ja de kan ju alltid önska hehehe…

Blir en tidig kväll i sängen för jösses vad jag blev trött. Satt innan på jobbet och tog en kaffe med Malin och sa till henne att jag var så pigg när hon satt där med dundrande huvudvärk och var jätte trött. Skulle nog inte sagt så för nu slog tröttheten över mig.

Blev jätte full i skratt idag när jag även fick reda på att Malin var super bra på att fixa toa avloppet om det är full av bajs. Träffade på Jonas på kontoret och vi diskuterade den tröga kranen i köket, så sa han att vi skickar upp Malin för hon är bra på det. Jaha sa ja, va bra! Ja sa Jonas att när jag råkade sätta stopp i toan efter mycket avkastning så skickade jag upp Malin till vaktmästaren och det gick jätte bra. Så nu är Malin vår lilla husmus fixare på kontoret…

alt

Det är tur att det finns små saker att skratta åt, för då blir allt så mycket bättre. Sa innan till Malin att när man tänker efter så har vi det faktiskt rätt så bra på jobbet och allt. Det var vi samstämda i båda två!

Kärnan i äkta vänskap är att tillåta varandra små felsteg.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.