Fredagen avklarad igen!

Tjo, fredag kvällen är avklarad och det gillar jag. Blev ju inte som jag tänkt mig idag utan jag kunde börja mycket tidigare så jag kom hem mycket tidigare och har nu tillbringat kvällen med familjen! Det gillar jag och det gör mig super glad!!!

Thomas sitter och betala in biljetter till Buddy Holly och nu har jag något att se fram mot, ska bli toppen kul. Stefan och Anna ska med så det kommer nog bli kanoners, för det kan ju inte bli annat med dem…
Började dagen med att vakna så klart för att sedan gör allt som man ska göra innan man åker till jobbet. Var tvungen att åka upp till Kicks för nu har min mascara tagit slut samt lite annat smått och gott som gör så att jag förhoppningsvis ser någorlunda ut. Det är ju Anna som lurat på mig att bli beroende av kicks eget märke ”Lumene” sminket är kanoners och jag som bara har gillat ”Lancôme” mascaran innan. Tur att min kära svägerska har väglett mig till ett bra och biligare alternativ.
Men, nog om det jag åkte då till A6 och kick för att sedan möta upp Ida och ta en kaffe latte på fiket innan jag och Ida intog Ikea så jag äntligen fick köpa den där lampan till Noel och lite ljus till mitt lager som började sina. Det blev en korv innan så klart för att jag skulle orka med jobbet som väntade mig.
Fick idag lite oväntat börja tidigare till min glädje och då kunde jag sluta tidigare. Tur det och nu hann jag sitta lite med det tunga jobbet som alltid ligger överens axlar ”schemat”. Nåväl det ger sig väl och vi får nog ihop ett bra schema när det väl är dags…
Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla tv lite innan det är dags att sova, en dag slut och en ny väntar i morgon!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.