Fredagsmys…

Då är det fredags mys och veckan är slut…

Japp så sjunger de i reklamen och det är så sant, för nu är det fredag och då är det mys för hela slanten. Så som jag har längtat efter den här fredagen!

Idag har jag arbetat och det var en väldigt tidig morgon, det kändes som väldigt tidigt i dag för jag var lika trött idag som jag var igår har jag märkt. Men upp och sedan till jobbet för att där tillbringa några timmar. Dagen vart slut vid 12 då jag tog mig bort till Willys för att hämta upp bilen.

Tog med mig Malin för hon ville snika lite skjuts med mig till Rosenlundsbadet, så där släppte jag av henne för att sedan fara vidare upp till A6. In på A6 och fixade några snabba ärenden och sedan leta sig ut bland allt folk. Lönehelg och några helger innan jul då kan man kanske inte räkna med att det ska vara folktomt på A6.

Sen upp till förskolan för att plocka upp mina små godingar. Tog lite tid där innan jag fann allt som man skulle ha med sig hem och tvätta med mera. Sen åkte vi och köpte nya stövlar till Liam så tog det lite tid.

Igår var Knut hos doktorn så då ville barnen och jag att han skulle få en liten present för det får ju alla som varit hos doktorn. Så jag, Liam och Noel åkte till Lantmännen och köpte lite gotterier till Knut.

Därefter gick vi upp till Kittys kontor för att överraska Kitty och knut en sväng. knut blev mer än glad över sitt lilla godis och Kitty blev glad för en liten pratstund med oss.

Nu har klockan pinnat på och snart slutade Thomas jobba och jag hade lovat att hämta upp han på Willys. Så i ilfart till Willys för att först handla lite fredagsmat och fredagsmys till mig och barnen. Thomas skulle ju på julbord i kväll så han fick inte äta med oss.

väl hemma runt 16 tiden och in i värmen, så gott, så underbart härligt. En hel helg ledig tillsammans med familjen, det kan inte bli bättre. Katta, Pascal och Teo kom upp på en kaffe och lekstund och då går tiden fort när man har kul så nästa gång jag tittade på klockan var den redan halv sex. Trion Silvert tog sitt pick och pack för att gå hem och ha lite fredagsmys med pappa Peter.

Thomas tog på sig och knallade till bussen och jag satte igång med kvällsmaten som idag blev tacos gojs, inte dumt det med lite julmust till. Idag bjöd vi upp Kitty och Knut så vi fick prata lite om vad som hänt stackars Knut. Måtte det inte vara allt för allvarligt utan att han kommer klara av många, många år till med sina snabba små tassar…

Nu sitter jag här mätt och go. Barnen har lagt sig, ja iallafall Liam. Noel sitter och pillar med något som vanligt innan han kommer till ro och idag låter jag han göra det för det är ju helg. I morgon hoppas jag på en lång, lång sovmorgon och att Liam och Noel sover länge så mammarika får lite sovmorgon med. Ja, pappa Thomas får sova han med så han blir pigg och glad hela helgen!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.