Frisk men sjuk!

 

 

Vad göra när man vabbar och barnet inte är sjukt i den bemärkelsen att den inte orkar göra något?
Ja, det kan man undra sig, idag har jag i alla fall vabbat för Liam då han har svinkopper i ansiktet och är piggelin i hela kroppen annars. Så jag funderade lite på vad man kunde göra en regning dag som den här och kom fram till något helt fantastiskt bra.
Jag stoppade in Liam i bilen i morse efter att jag hade lämnat av Noel på förskolan och for till Ullared. Det var jag och halva Sverige som tyckte att vi skulle tränga där. Ja, i denna folkmängd så var ju även min mamma med, Alice, Eva och Stefan så de får väl ingå i halva Sverige.

alt

Liam, ja den lilla goa kille vill hag höja till skyarna efter den här resan. Liam har aldrig varit med på Ullared så som den här dagen och så duktig och lugn han var i denna folkmassa så måste jag säga att jag beundrar hans tålamod (tålamodet måste var från mig).
Inte för att han tyckte det var speciellt kul att vara där, han sken upp några gånger och det var. Först när vi hittade tattoo som han så gärna ville ha och sen var det när vi tittade lite på spel och fen tredje gången var när vi gick ut och åt hamburgare på Burger King.
Liam och jag såg ju även Boris stå där och prata, alltså självaste Ullareds huvudman Boris. Det var ju nämligen så att det var tv inspelning i dag och har jag tur så kom vi inte med… (precis när Liam och jag skulle slinka förbi för att Liam var dunder kissignödig så vände sig film mannen sig om och där gick vi).
Efter Burger King så åkte Liam hem med mamma och jag, Alice, Eva och Stefan passade då på att gå in en extra gång för att se om det var så att vi hade glömt något… Och självklart hade vi det, det slutade i att jag kom ut med ytterligare en kasse till full av bra att ha saker i.
Det som var roligast enligt Liam och Noel var väl pruttkudden jag fann där inne och köpte till dem för jösses vad de har skrattat här i kväll och Noel nästan kiknade av skratt då det pruttade… Tror att detta i och för sig är lite manlig humor, det ligger liksom i generna!!
Ja, jag är ju som sagt nöjd och Thomas är väl nöjd han med. Kanske inte direkt över vad jag köpt utan för att jag just inte har köpt mer… alltså för mindre peng än vad jag brukar köpa för. Men det var ju ett spontant besök och inte hade jag någon lista, inte mer än den jag hade i huvudet och det som jag fann på vägen under tiden jag gick där gång upp och gång ner.
Nu ska jag nog gå och byta gardiner i sovrummet då det slank ner ett par dig och inte bara det, det slank även ner till storarummet men det jag har jag redan bytt…
 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Frisk men sjuk!

 

 

Vad göra när man vabbar och barnet inte är sjukt i den bemärkelsen att den inte orkar göra något?
Ja, det kan man undra sig, idag har jag i alla fall vabbat för Liam då han har svinkopper i ansiktet och är piggelin i hela kroppen annars. Så jag funderade lite på vad man kunde göra en regning dag som den här och kom fram till något helt fantastiskt bra.
Jag stoppade in Liam i bilen i morse efter att jag hade lämnat av Noel på förskolan och for till Ullared. Det var jag och halva Sverige som tyckte att vi skulle tränga där. Ja, i denna folkmängd så var ju även min mamma med, Alice, Eva och Stefan så de får väl ingå i halva Sverige.

alt

Liam, ja den lilla goa kille vill hag höja till skyarna efter den här resan. Liam har aldrig varit med på Ullared så som den här dagen och så duktig och lugn han var i denna folkmassa så måste jag säga att jag beundrar hans tålamod (tålamodet måste var från mig).
Inte för att han tyckte det var speciellt kul att vara där, han sken upp några gånger och det var. Först när vi hittade tattoo som han så gärna ville ha och sen var det när vi tittade lite på spel och fen tredje gången var när vi gick ut och åt hamburgare på Burger King.
Liam och jag såg ju även Boris stå där och prata, alltså självaste Ullareds huvudman Boris. Det var ju nämligen så att det var tv inspelning i dag och har jag tur så kom vi inte med… (precis när Liam och jag skulle slinka förbi för att Liam var dunder kissignödig så vände sig film mannen sig om och där gick vi).
Efter Burger King så åkte Liam hem med mamma och jag, Alice, Eva och Stefan passade då på att gå in en extra gång för att se om det var så att vi hade glömt något… Och självklart hade vi det, det slutade i att jag kom ut med ytterligare en kasse till full av bra att ha saker i.
Det som var roligast enligt Liam och Noel var väl pruttkudden jag fann där inne och köpte till dem för jösses vad de har skrattat här i kväll och Noel nästan kiknade av skratt då det pruttade… Tror att detta i och för sig är lite manlig humor, det ligger liksom i generna!!
Ja, jag är ju som sagt nöjd och Thomas är väl nöjd han med. Kanske inte direkt över vad jag köpt utan för att jag just inte har köpt mer… alltså för mindre peng än vad jag brukar köpa för. Men det var ju ett spontant besök och inte hade jag någon lista, inte mer än den jag hade i huvudet och det som jag fann på vägen under tiden jag gick där gång upp och gång ner.
Nu ska jag nog gå och byta gardiner i sovrummet då det slank ner ett par dig och inte bara det, det slank även ner till storarummet men det jag har jag redan bytt…
 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Frisk men sjuk!

 

 

Vad göra när man vabbar och barnet inte är sjukt i den bemärkelsen att den inte orkar göra något?
Ja, det kan man undra sig, idag har jag i alla fall vabbat för Liam då han har svinkopper i ansiktet och är piggelin i hela kroppen annars. Så jag funderade lite på vad man kunde göra en regning dag som den här och kom fram till något helt fantastiskt bra.
Jag stoppade in Liam i bilen i morse efter att jag hade lämnat av Noel på förskolan och for till Ullared. Det var jag och halva Sverige som tyckte att vi skulle tränga där. Ja, i denna folkmängd så var ju även min mamma med, Alice, Eva och Stefan så de får väl ingå i halva Sverige.

alt

Liam, ja den lilla goa kille vill hag höja till skyarna efter den här resan. Liam har aldrig varit med på Ullared så som den här dagen och så duktig och lugn han var i denna folkmassa så måste jag säga att jag beundrar hans tålamod (tålamodet måste var från mig).
Inte för att han tyckte det var speciellt kul att vara där, han sken upp några gånger och det var. Först när vi hittade tattoo som han så gärna ville ha och sen var det när vi tittade lite på spel och fen tredje gången var när vi gick ut och åt hamburgare på Burger King.
Liam och jag såg ju även Boris stå där och prata, alltså självaste Ullareds huvudman Boris. Det var ju nämligen så att det var tv inspelning i dag och har jag tur så kom vi inte med… (precis när Liam och jag skulle slinka förbi för att Liam var dunder kissignödig så vände sig film mannen sig om och där gick vi).
Efter Burger King så åkte Liam hem med mamma och jag, Alice, Eva och Stefan passade då på att gå in en extra gång för att se om det var så att vi hade glömt något… Och självklart hade vi det, det slutade i att jag kom ut med ytterligare en kasse till full av bra att ha saker i.
Det som var roligast enligt Liam och Noel var väl pruttkudden jag fann där inne och köpte till dem för jösses vad de har skrattat här i kväll och Noel nästan kiknade av skratt då det pruttade… Tror att detta i och för sig är lite manlig humor, det ligger liksom i generna!!
Ja, jag är ju som sagt nöjd och Thomas är väl nöjd han med. Kanske inte direkt över vad jag köpt utan för att jag just inte har köpt mer… alltså för mindre peng än vad jag brukar köpa för. Men det var ju ett spontant besök och inte hade jag någon lista, inte mer än den jag hade i huvudet och det som jag fann på vägen under tiden jag gick där gång upp och gång ner.
Nu ska jag nog gå och byta gardiner i sovrummet då det slank ner ett par dig och inte bara det, det slank även ner till storarummet men det jag har jag redan bytt…
 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.