Frisören och gräva ner hela fredagen i en dynghög…

 

Helgen är över, eller rättare sagt näst intill…
… Vad har helgen innehållit då? Ja, fredagen har jag bestämt mig för att den ska jag gräva ner i ett hål och glömma, det som inte är bra och det man inte kan rå över är inte värt att lägga energi på. Lördag och söndag var så mycket bättre dagar i gruvan att det är det som man ska lägga på minnet och tänka på vad bra man faktiskt kan ha i gruvan.
Förövrigt så gick ju helgen otroligt fort, snabbare än vad jag trott och jag har till och med hunnit med en snabbis och grattat min systers som fyllde 18 år igår. Kom lagom till kaffet och lagom till alla skulle åka hem men jag han med och säga helg och ett grattis så det har inte bara varit jobb utan lite helg.
Thomas höll ställningarna hemma och igår så tog han sitt ansvar över miljön och släkte ner ljuset hemma så när jag kom hem sent så brann det lite värmeljus här och var och mysfaktorn var på topp.
Hann inte med och träffa Liam och Noel då de vakna timmarna för barnen var timmar jag skulle vara i gruvan. Men i morse han jag se en glimt av de och hur fina de vart efter att de besökt frisören och det var välbehövligt för fy vad de var långhäriga nu.
När jag satt och åt frukost så fick jag en glad överraskning, Thomas och barnen hade köpt en bukett med tulpaner och ställt på bordet som var till mig. Det värmde i hjärtat och gjorde mig jätte glad. Nu sitter jag här och jag har avslutat arbetsdagen, lite lätt skallebank som jag har stora förhoppningar om att gå över. Liam och Noel är på simskolan och i dag var det klädsim, det ska bli kul att höra vad de tyckte om det…
Men nu lite vila, välbehövlig vila så går nog skallebanken över…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.