Fröken & fröken Nöjd!

åter en heldag ute i Norrahammar hos fröken Nöjd och nu vet jag att hon både är glad och Nöjd!

Har tagit mig lite sovmorgon idag, ja jag låg tills det var dags att gå upp innan det skulle ringa på dörren. Thomas väckte mig först vid halv sex i morse för att ge mig en puss och ta adjö, nu ses vi inte mer idag för Thomas for till huvudstaden.

Vaknade nästa gång att det kom ett mess, Kamilla ville komma upp med Sarah en stund efter att hon lämnat av Noah. Så det vart bara att stiga upp vid åtta så jag han ta på mig och barnen innan hon ringde på dörren. Kamilla tog sig en tjöt stund här med ett glas jous för kaffe har hon gett upp hoppet på.

Efter det så gick Kamilla och jag tog på barnen kläder och packade ner lite krukor och en köksklocka till Anna sen åkte vi dit. Baren ville gå ut direkt och leka och jag satte åter igen igång med att börja städa köket. Rätt var det var kom även den äldre Nöjd, mamma Nöjd och gjorde oss sällskap i allt städandet. Ju fler desto roligare och bättre.

Det blev en lunch och sen fortsatte vi och nu är jag nöjd med resultatet men det är inte klart än så jag ska se om jag kan komma någon dag nästa vecka med och hugga tag i lite fixande. Tittade på klockan och den vart slagen sexton, så det var bara att packa in barnen i bilen för hemfärd.

Kom hem och fixade lite innan det var dags för kvällsmat, sen bad och nu vid arton fick jag de i säng. I morgon är det tidigt som gäller för jag ska jobba och Thomas är inte hemma då heller. Sen blir det en lång dag igen på förskolan innan det blir dags att hämta hem de små liven.

Har massor att göra här hemma nu men jag är sket slut efter två dagars intensivt städande och plockande så jag har både ont och är för trött. Så nu får jag lägga mitt eget på hyllan men det gör inget, det kan jag ta en annan dag.. Kanske på torsdag eller fredag innan jag ska börja jobba. Såg att jag jobba fredags kväll igen, så det blir inget mys med familjen inte.

Men nu ska jag gå och se vad min lilla piggelin Noel håller på med, han är ju så klart vaken som vanligt annars vore det ju sensation.. Liam somnade stört…

Tjo hopp!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.