Frun i huset har fått fnatt!

 

Nu har fru Jonsson fått totalt fnatt här hemma på Ekhagen.

Jag har inte jagat ut gubben ur huset eller sålt barnen på blocket men jag kokar tomtegröt… Japp, Ni läste helt rätt… Tomtegröt i augusti. Nu vet jag inte om det kan räknas som augusti helt och hållet för det är ju alldeles snart september, ja det är ju redan kväll.

Men en sak som jag vet inte kommer hända det är ju att tomten kommer så här tidigt och att tjuvstarta lite så med gröt är ju inte helt fel i höstmörkret. För det är precis så det känns som, höst! Det blåser som det gör på hösten och det regnar och är mörkt på kvällarna. Det som inte finns än men som säkert är på väg är väl alla löv som snart dalar ner på marken så fint. Alla färger som snart kommer att täcka lövskogarna häromkring.

Ja, så lite fnatt har jag ju fått men jag vet att Liam och Noel älskar en mamma som får lite fnatt då och då för det är inte mycket som slår tomtegröt till både frukost och kvällsmat i de små munnarna!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.