Frysta näsborrar!

 

I går läste jag ut den långdragna boken och gick in i näta direkt. Testade på Martina Haags bok ”I en annan del av Bromma” har för övrigt inte läst någon bok med henne alls och hade inte några förväntningar på henne heller. Men hon verkar ju vara en som säljer så varför inte testa.
Den var rolig och så lättläst att nu är den redan slut, funderade innan jag skulle åka till gruvan idag vad jag ska sluka nu… Fann en bok i bokhyllan som heter ”Bekantas bekantar” av Mats Strandberg som också för mig är en ny författare.
Så här vet jag inte heller vad jag har att förvänta mig och för att göra det riktigt spännande så har jag slutat att läsa på baksidan av böckerna för det gör mig så förvirrad över vilken bok jag ska ta när det finns så många att välja på.
Nu är det nog försent för mammarika att läsa då jag har varit i gruvan och sen har jag försökt att tina upp sen jag kom hem då det var väldans kallt ute, så kallt att när man drog in luft genom näsborrarna så frös de fast…
Jag gillar inte att känna mig täppt i näsan så det var näst intill lite panik då jag var tvungen att dra in ett flertal gånger när jag stod där i 20 minusgrader och väntade på bussen som skulle ta mig tillbaks till kontoret. Insåg ganska snabbt att inte ens Nezeril kunde ha räddat mig där då det visst inte hjälper mot kyla…
Men nu är jag lite upptinad och är rätt så glad, ja min make hade överraskat mig med att ta hjälp av barnen och klä vår allt för långa och kanske lite för glesa gran, men det vart så fint och han har gjort det bästa av de förutsättningar vi haft då han valde att leta gran mitt i natten utan mer än en liten, liten ficklampa till hjälp.
Inte bara det har han överraskat mig med utan han satt här i soffan och lekte tomte, han har snart slagit in alla julklapparna till barnen vilket jag tyckte var kanon då det börjar närma sig jul. I morgon blir det även inhandling av julmaten som jag ska börja förbereda så snart vi har allt hemma. Kan ju inte sitta på latsidan för då blir det inte mycket gjort!
Jamen då så, då är det väl bara för mammarika att dra sig tillbaks och nana en stund för snart är gryningen här igen!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.