Full agenda…

Måndag i morgon och tisdag efter det för att sedan möta onsdag och så håller det på veckan ut…

Det har kladdats mycket i agendan veckan som kommer. Thomas ska åka till någon herrgård och sova över och dagarna har ändrats men nu har han bestämt sig och det blir från tisdag till onsdag så då håller jag ställnigarna hemma själv. När detta ändrades så missade han ett möte med banken på tisdag men det går ju att boka om.
På måndags kväll ska han till skatteverket för att utbilda sig lite och så är det ju såklart vanlig arbetsdag både för mig och Thomas på måndag och tisdag. På onsdag kommer Thomas hem vilket gör mig glad för då ska Liam äntligen börja på fotboll, så som han har längtat efter det.
Så då blir det att gå med och titta på första mötet med fotbollen och sporten då utomhus. Nu när Thomas kommer hem på onsdag kan han då följa med. När den är slut så tar jag bilen ut till Knivshult för att gå på ett Me & I party hos Ida som jag lovat och som jag nu kan gå på tack vare att Thomas kommer hem från Hooks Herrgård i tid.
Sen rullar det på och helgen kommer fortare än kvickt och då är det dags för mig att gå in i gruvan och göra lite grov jobb och försörja mina kära killar…
Ja, så kommer väl veckorna se ut fram till semestern då vi inte har bokat in oss på något de första veckorna för att vi ska kunna njuta fullt ut och ta dagen som den kommer. Den kommer nog förmodligen ha massor av trädgårdsarbete i början men det kan vara nog njutningsfullt om man får ta det i sin egen takt… Torpet, jag kommer snart….
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.